ΓΕΡΑΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟ - ΓΕΡΑΝΟΣ - ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Η εταιρεία «ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ» διαθέτει σύγχρονα φορτηγά οχήματα – εξοπλισμένα με ανυψωτικό μηχάνημα & βραχίονα μεγάλου μήκους . Τα οχήματα είναι ιδανικά για την κάλυψη  αναγκών μεταφοράς συσκευών και εμπορευμάτων, παντός τύπου. 

Με έμπειρο προσωπικό, σας παρέχουμε τη δυνατότητα ανύψωσης φορτίων μεγάλου βάρους & όγκου, ενώ είμαστε σε θέση να μεταφέρουμε οποιαδήποτε συσκευή ή αντικείμενό  με ασφάλεια από και προς το έδαφος ή κατευθείαν στα φορτηγά μας, σε μεγάλα ύψη, σε ορόφους πολυκατοικιών ή σε εξωτερικούς χώρους κτιρίων. Επίσης μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε ακόμα και σε σημεία με περιορισμένη πρόσβαση.

Εμπιστευθείτε την ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ  και ολοκληρώστε τη μετακόμισή σας γρήγορα και αξιόπιστα όσο δύσκολη υπόθεση και αν είναι.

Αναβατόριο οικοσκευών - Γερανός - Καλαθοφόρο όχημα.
Ανυψωτικές υπηρεσίες και γερανομεταφορές ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
ΓΕΡΑΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Μεταφορά σκάφους με γερανό Καλαμάτα

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΓΕΡΑΝΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Με την πολυετή πείρα που διαθέτουμε στον χώρο, έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε πάσης φύσεως ανυψώσεις, μεταφορές και φορτοεκφορτώσεις με χρήση γερανού, αναβατόριου ή καλαθοφόρου. Έχουμε εξειδίκευση στις ανελκύσεις και τις καθελκύσεις σκαφών καθώς και στις φορτοεκφορτώσεις και τις τοποθετήσεις βαρέων μηχανημάτων όπου είναι απαραίτητος ο εξειδικευμένος εξοπλισμός.

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Έχουμε την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε σε ότι έχει σχέση με ανυψωτικό καλαθοφόρο και την χρήση ανυψωτικών με χαμηλό κόστος. Η χρήση καλαθοφόρου μπορεί να γίνει για εργασίες εξωτερικού χώρου όπως: συντήρηση πινακίδων, αντικατάσταση και επισκευές, βάψιμο δύσκολων σημείων σε κτήρια, καθαρισμός ταμπελών - τζαμιών κ.α

Επικοινωνήστε μαζί μας
ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
Καλαθοφόρο όχημα για αλλαγή ταμπέλας

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!